10 Voordelen van onze CarWashPas©

 1. Altijd extra voordelig autowassen:
 2. Extra korting op TOP-programma SCHOONST als je binnen 16 dagen terugkomt.
 3. Gratis TOP-programma SCHOONST op je verjaardag (eenmalig per jaar voor 1 CarWashPas© - tegoed).
 4. Altijd gratis stofzuigen. De CarWashPas© biedt daardoor ook de mogelijkheid om eerst te stofzuigen, vervolgens te wassen en daarna direct weg te rijden.
 5. Altijd 10% korting op accessoires en bij de aanwezige randapparatuur, zoals de mattenwasser, geurautomaat, doekjesautomaat, etc.
 6. Altijd op de hoogte van nieuws en acties via de e-mail en/of SMS.
 7. Na iedere wasbeurt een bon met een overzicht van je nieuwe wastegoed.
 8. Eenvoudig online je profiel bijwerken, transacties inzien en tegoed opwaarderen via een beveiligde omgeving op het internet.
 9. Snel en gemakkelijk afrekenen van iedere transactie.
 10. Volledig veilig en controleerbaar waarbij, na volledige registratie, het tegoed bij verlies of diefstal snel kan worden veiliggesteld.

Spelregels van onze CarWashPas©

 • Om van het maximale voordeel en de beste beveiliging van je CarWashPas© te profiteren is volledige registratie op de website van CarWashVught.nl noodzakelijk.
 • Je dient je CarWashPas© altijd te kunnen tonen.
  TIP! Bewaar je CarWashPas© in je dashboardkastje of achter je zonneklep.
 • Wanneer het tegoed van je CarWashPas© niet toereikend is voor een wasprogramma, dient het tegoed te worden opgewaardeerd. Het is helaas niet mogelijk om in combinatie met het niet toereikende tegoed van je CarWashPas© het resterende bedrag voor een wasprogramma aan de kassa bij te betalen.
 • Omdat je van CarWashVught.nl bonus tegoed ontvangt is het in geen enkel geval mogelijk om (resterend) tegoed retour te ontvangen.
 • In geval van verlies of diefstal van je CarWashPas© kun je hier opdracht geven om deze te blokkeren. Op deze wijze stel je je tegoed veilig.
 • Voor het vervangen van je verloren of gestolen CarWashPas© brengen wij € 5,00 in mindering op je tegoed.

design: studio bastiaan | realisation: etrick webservices